Verzwaard schootkussen

Heeft jouw kind moeite met stil zitten of last van concentratieproblemen of rusteloosheid? Dan is een verzwaard schootkussen van SensoLife misschien wel dé oplossing. Een verzwaard schootkussen kan er namelijk voor zorgen dat sensorische integratie problemen beter gereguleerd worden. Wat we hier precies mee bedoelen en hoe dit te werk gaat, zullen we later nog verder toelichten. Wij van SensoLife willen jou in ieder geval heel graag helpen met jouw concentratieproblemen, prikkelverwerking en slaapproblemen of dat van je kind. Dit doen wij door middel van onze producten zoals ons verzwaard schootkussen, maar ook onze verzwaringsdekens voor kinderen, verzwaringsvesten en verzwaarde babyslaapzakken. Wil je meer weten over ons en onze hulpmiddelen? Lees dan even verder. We vertellen je er graag meer over!

Een verzwaard schootkussen voor je kind

Een verzwaard schootkussen voor je kind is een hulpmiddel bij sensorische integratie problemen. Dit zijn bijvoorbeeld problemen bij het verwerken van prikkels. Het verzwaarde schootkussen voor een kind is zo gemaakt dat het een diepe druk kan geven op de benen of op andere lichaamsdelen. Hierdoor kan er beter in contact worden gekomen met het lichaam, waardoor de alertheid wordt gedempt of juist stimuleert. Het kalmeert hyperactieve kinderen en zorgt ervoor dat ze zich beter kunnen concentreren. Het verzwaarde schootkussen is zo gemaakt in een rechthoekige vorm dat het vrijwel in alle situaties kan worden gebruikt. Wij van SensoLife vinden het belangrijk dat onze producten van een hoge kwaliteit zijn. Daarom maken wij uitsluitend gebruik van gecertificeerde grondstoffen. Naast dat we gebruik maken van onze eigen kennis en ervaringen werken we ook samen met SI- therapeuten. Wij gebruiken hun kennis om onze producten te blijven verbeteren. Ons doel is dan ook om al onze producten af te kunnen stemmen op persoonlijke wensen en behoeftes van onze klanten.

Verzwaard schootkussen

Keuze uit verschillende verzwaarde schootkussens

Om zo goed mogelijk op de individuele wensen en behoeftes van onze klanten in te spelen hebben we verschillende soorten verzwaarde schootkussens in ons assortiment. Er is keuze uit drie verschillende varianten van de verzwaarde schootkussens. Deze varianten zijn de FUN, SIMPLY en XL. De SIMPLY is een verzwaarde schootkussen met een grootte van 30 cm x 40 cm en is te verkrijgen in een gewicht tot 4 kg. De vulling is gemaakt van glaskorrels, deze zorgen ervoor dat het kussen zacht en delicaat aanvoelt. De FUN heeft ook een afmeting van 30cm x 40 cm, bij deze variant kun je bij de stof kiezen uit een groot aantal verschillende patronen. Ook bij deze variant kan het gewicht van het kussen worden aangepast tot 4 kg. De laatste is het XL verzwaarde schootkussen. Deze heeft een grootte van 35cm x 45 cm en is voorzien van een riem. De riem zorgt ervoor dat het kussen niet kan wegglijden. In tegenstelling tot de andere twee varianten heeft deze de mogelijkheid om een gewicht tot 6 kg te kiezen. Wil je graag iets aanpassen naar je eigen wensen of behoeftes en is dat niet bij onze producten te vinden? Neem dan even contact met ons op via de website, dan kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden.

Een verzwaard schootkussen bij Sensolife

Ons verzwaarde schootkussen voor een kind is één van de effectiefste hulpmiddelen bij prikkelverwerking problematiek en concentratieproblemen die er zijn. Natuurlijk hebben wij ook nog andere varianten op onze website die bijvoorbeeld kunnen helpen bij slaapproblemen, angst- en eetstoornissen of burn-outs. Benieuwd naar alle producten? Neem dan eens een kijkje bij ons winkeloverzicht. Naast dat wij graag kinderen helpen, kunnen ook volwassenen gebruik maken van onze producten. Zo kan het verzwaarde schootkussen ook worden gebruikt tijdens therapie, werk of tijdens een les op school. Het zal, net zoals bij kinderen, ervoor zorgen dat je stil kunt blijven zitten en je beter kunt focussen. Al onze producten zijn via onze website te bestellen. Naast dat wij gebruik maken van veilige betaalmethodes zoals iDEAL, Mastercard of PayPal, worden bestellingen altijd gratis verzonden binnen Nederland, België en Duitsland.

Verzwaard schootkussen

Iets anders dan een verzwaard schootkussen?

SensoLife is een winkel met een breed assortiment aan slaapcomfort- en producten voor prikkelverwerking problematiek. Naast dat wij altijd klaar staan met onze verzwaarde schootkussens voor individuele klanten kunnen ook webwinkels en groothandels bij ons terecht. Onze zakelijke klanten helpen we graag verder via de mail. Zie je als individuele klant, maar ook als bedrijf een variant van een product niet op onze website die je wel graag zou willen hebben? Neem dan even contact met ons op via de website. Wij zullen dan zo snel mogelijk in overleg gaan om tot een mooi eindresultaat komen. De wensen en behoeftes van onze klant staan tenslotte voorop! Wij hopen dat we jou hebben kunnen overtuigen van onze producten. Verschillende zorginstellingen, scholen, therapeutische kamers en educatieve centra zijn je namelijk al voorgegaan! Heb je nog vragen, neem dan contact met ons op via onze website of telefonisch. We streven ernaar om binnen 24 uur op vragen en berichten te reageren. We zijn bovendien tussen 9.00 en 17.00 telefonisch bereikbaar op kantoordagen.

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Made with