Over ons

Welkom bij SensoLife, dé webwinkel met alle ondersteunende producten voor u en uw kind. 

SensoLife is gespecialiseerd in SI-producten die worden gebruikt als therapie en/ of hulpmiddel bij verschillende aandoeningen of ziekten zoals: 

  • Sensorische integratiestoornissen 
  • Autisme 
  • Syndroom van Down 
  • ADHD 
  • Depressie 
  • Reisziekte 
  • Burn-out 
  • Boulimia 
  • Anorexia 

Onze producten zijn niet alleen ontworpen voor individuele klanten, maar ook voor therapeutische kamers, revalidatiewinkels, kleuterscholen, scholen, gespecialiseerde ziekenhuizen, speciale en educatieve centra en oefenruimtes.  

In het productieproces wordt gebruik gemaakt van gecertificeerde grondstoffen. Wij bieden u producten van de hoogste kwaliteit, altijd afgestemd op de individuele behoeften en vereisten. We werken samen met SI-therapeuten en gebruiken hun kennis om onze producten te verbeteren.  

Mocht er behoefte zijn aan afwijkende maten, of er zijn andere wensen, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. In overleg zullen we dan bekijken hoe we tot een mooi eindresultaat kunnen komen. 

Even voorstellen...

Mijn naam is Joanna, ik ben moeder van mijn prachtige dochter Wiktoria, ondernemende vrouw, fan van een gezonde levensstijl en persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Een van mijn hoogste waarden in het leven is gezondheid, relaties, onafhankelijkheid en ontwikkeling. Op basis van deze waarden ben ik SensoLife gestart.

Ik ben van mening dat een goede nachtrust van invloed is op onze goede conditie, gezondheid, ons energieniveau en vele gebieden van ons leven, dus ik bied zeer goede producten aan, die helpen de kwaliteit van de slaap te verbeteren, de concentratie overdag te verhogen en de prikkels beter te verwerken.

Ik ben mijn professionele carrière begonnen als Duits docent. Op de scholen waar ik les gaf, kwam ik kinderen tegen met sensorische integratiestoornissen.  Ik heb veel tijd besteed aan het leren en zoeken naar de meest effectieve manieren om kinderen te bereiken die moeite hebben met het ontvangen van prikkels, het uiten van emoties en met het focussen.

Na een aantal jaren in het onderwijs te hebben gewerkt, heb ik de branche veranderd en ben ik met klanten in internationale bedrijven gaan werken. Ondanks een heel ander werkgebied heb ik vaak gezien hoe niet gediagnosticeerd en geëgaliseerd zintuiglijke integratiestoornissen in de kindertijd de communicatie en de levenskwaliteit van volwassenen beïnvloeden.

Ik zie hoe belangrijk het is om vanaf de eerste jaren voor deze levenssfeer te zorgen, zodat "SI"-aandoeningen geen belemmering vormen in het volwassen leven.

Na 13 jaar in de klantenservice te hebben gewerkt en veel ervaring op dit gebied te hebben opgebouwd, heb ik besloten mijn carrière te veranderen in iets wat in mijn ogen mensen meer waarde geeft. In december 2018 heb ik SensoLife opgericht en sindsdien help ik graag duizenden mensen met het verbeteren van hun nachtrust en dus hun levenskwaliteit.

Bij SensoLife besteed ik veel aandacht aan de hoge kwaliteit van de dienstverlening, van het contact met de klant tot en met de orderverwerking. Ik werk samen met de beste producenten om mijn klanten te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit.

Thuiswerkend was ik voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om me te ontwikkelen. Zo is mijn tweede bedrijf ontstaan - Babyonic, dat jonge ouders ondersteunt en producten voor baby's aanbiedt. 

Heeft u vragen, zoekt u advies over het juiste gewicht voor uw deken of heeft u vragen over andere producten, neem dan contact met mij op.

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Made with