Verzwaarde slaapzak baby

Een gelukkig, rustig kind dat 's avonds gemakkelijk in slaap valt en de hele nacht doorslaapt - dat is de wens van iedere ouder. Veel knuffelen en spelen overdag kan zeker helpen, maar is vaak niet genoeg. Verzwaarde slaapzakken zijn slaapzakken met uitzonderlijke therapeutische eigenschappen die al lang worden gebruikt, vooral bij aandoeningen zoals ADHD, het syndroom van Down, het syndroom van Asperger of andere vormen van autisme, maar ook voor sommige zeldzame genetische ziekten. Kinderen jonger dan twee jaar kunnen nog geen verzwaarde deken gebruiken, maar hebben mogelijk wel hulpmiddelen nodig om slaapproblemen tegen te gaan. Een verzwaarde slaapzak is dan dé optie voor jouw baby of peuter. Lees hieronder verder waarom een verzwaarde slaapzak bij een baby aangeraden wordt door professionals.

Verzwaarde slaapzak baby

Waarom is een verzwaarde slaapzak bij een baby nodig?

De laatste tijd wordt er steeds meer gesproken over verzwaarde slaapzakken en verzwaarde dekens als hulpmiddel bij slapeloosheid bij volwassenen en slaapproblemen bij kinderen. Een verzwaarde slaapzak kan deze kinderen en hun ouders helpen problemen met inslapen en in slaap blijven te overwinnen. Een verzwaarde slaapzak is een alternatief voor een baby of ouder kind jonger dan twee jaar die nog geen verzwaarde deken kan gebruiken. De verzwaarde babyslaapzak is gemaakt van katoen van hoge kwaliteit (Oeko-Tex certificaat). De slaapzak is zacht en zorgt voor warmte. Baby’s zijn heerlijk in de slaapzak gewikkeld, waardoor ze beter en dieper in slaap vallen.

Hoe werkt een verzwaarde slaapzak bij een baby?

Het doel van zo'n zware deken of slaapzak is de zintuiglijke receptoren te stimuleren en zo de huid, zenuwen en spieren te sensibiliseren - wat leidt tot ontspanning en, op lange termijn, tot een betere concentratie en waarneming van het eigen lichaam. Het hoofddoel is tijdens de slaap zachte druk uit te oefenen op het lichaam van het kind en het proprioceptieve systeem (dieptegevoeligheid) te stimuleren. Bij de SensoLife verzwaarde babyslaapzak, net zoals bij de verzwaringsdeken voor kinderen, bevindt het gewicht zich alleen in het deel dat tijdens de slaap op het lichaam drukt. Hierdoor biedt de slaapzak comfort aan baby’s die veel bewegen tijdens de slaap. Standaard wordt het gewicht aan de voorkant geplaatst, dus de standaard slaapzak is ontworpen voor kinderen die op de rug of op de zij slapen. Als jouw kind een buikslaper is, kunnen wij voor jou een slaapzak op maat maken. Om een dergelijke bestelling te plaatsen, vragen wij je per e-mail contact met ons op te nemen.

verzwaarde slaapzak baby

Voordelen van een verzwaarde babyslaapzak

Het extra gewicht in de verzwaarde babyslaapzak zorgt ervoor dat je baby beter in slaap valt. Deze verzwaarde slaapzak helpt baby’s die moeite hebben om in slaap te vallen. Het gewicht zorgt voor een gevoel van veiligheid en geborgenheid, waardoor het slaapcomfort wordt vergroot. De prikkels worden onderdrukt waardoor de baby een betere nachtrust ervaart. Een ander groot voordeel is dat de verzwaarde slaapzak voor jouw baby gemakkelijk is mee te nemen. Zo kan je jouw baby makkelijker meenemen naar bezoek en wanneer nodig in bed leggen met de verzwaarde babyslaapzak.

Verzwaarde babyslaapzak van SensoLife

De verzwaarde babyslaapzakken van SensoLife verbeteren de nachtrust. De slaapzakken zijn uitsluitend gemaakt van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal. De buitenkant van de verzwaarde babyslaapzak is gemaakt van katoen. Dit katoen is voorzien van een patroon. De binnenkant is gevuld met glaskorrels. Er zit een passende rits bij, dit maakt het product eenvoudig in gebruik. Uiteraard voldoet de verzwaarde babyslaapzak aan alle veiligheidseisen en is het dus veilig om te gebruiken. Wij van SensoLife bieden 3 verschillende maten en een ruime keuze aan kleuren en motieven aan. De verzwaarde babyslaapzak is perfect om in te slapen, zowel thuis als bijvoorbeeld op de crèche. Door het brede aanbod is er altijd wel iets wat past. Hierdoor worden er optimale resultaten bereikt.

Verbeter de slaap van je baby met de verzwaarde slaapzak van SensoLife!

Iets anders dan een verzwaarde slaapzak voor een baby?

Naast verzwaarde slaapzakken zijn er bij SensoLife nog veel meer hulpmiddelen verkrijgbaar. SensoLife is dé aanbieder van producten om volwassenen en kinderen bij verschillende ziektes en aandoeningen te ondersteunen. Wij hebben een ruim assortiment standaard hulpmiddelen die wij voor individuele klanten personaliseren. Wij passen graag onze producten aan op jouw persoonlijke wensen en behoeftes om zo optimale resultaten te bereiken. Vele gespecialiseerde scholen en revalidatiecentra maken gebruik van onze producten.

Wil je gebruik maken van onze producten als zakelijke klant? Dan is dit ook zeker mogelijk. Je kunt via de reguliere weg een bestelling via onze website doen. Maar je mag ons ook hiervoor direct contacteren. Voor alle vragen zijn wij op werkdagen bereikbaar tussen 09:00-17:00. Wij streven ernaar jouw berichten en vragen binnen 24 uur te beantwoorden. Ben je benieuwd wat onze klanten over ons zeggen? Neem dan een kijkje op Trustpilot. Hopelijk kunnen onze tevreden klanten je overtuigen van onze kwaliteit en ontvangen wij binnenkort jouw bestelopdracht. Wij van SensoLife garanderen je een heerlijke nachtrust voor jouw kind met hulp van ons verzwaarde baby slaapzak!

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Made with