Garantie en retourneren

8.1. De consument kan een overeenkomst met betrekking tot de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van minimaal 14 dagen zonder opgave van redenen ontbinden. De ondernemer mag de consument vragen naar de reden van herroeping, maar deze niet tot opgave van zijn reden(en) verplichten.

8.2. U heeft na annulering 14 dagen om uw product retour te sturen.

8.3. De kosten voor retour naar de webwinkel zijn voor eigen rekening.

8.4. Indien u gebruikt maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

8.5. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@sensolife.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van het teruggestuurde product terugsturen.

8.6. Volgens de wet “Kopen op afstand” heeft de klant het recht om binnen 14 dagen een product te ruilen of te retourneren. Gepersonaliseerde producten zijn uitgesloten van deze wet. Volgens specificaties van de consument vervaardigde producten, die niet geprefabriceerd zijn en die worden vervaardigd op basis van een individuele keuze of beslissing van de consument, of die duidelijk voor een specifieke persoon bestemd zijn; (verzwaringsdekens, drukvesten, verzwaringskussens, pluche dekbedovertrekken, katoen dekens, lokale belasting producten) kunnen niet teruggestuurd worden.

8.7. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd als het product onbeschadigd en ongebruikt is. Er kan geen sprake zijn van een waardevermindering van het product. SensoLife hanteert de Algemene Voorwaarden die zijn opgesteld door de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. Dat betekent dat tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts uitpakken of gebruiken in de mate die nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen. Het uitgangspunt hierbij is dat de consument het product slechts mag hanteren en inspecteren zoals hij dat in een winkel zou mogen doen.

8.8. Wanneer producten gebruikt worden op een andere wijze dan aangegeven, of gewassen op een andere wijze dan aangegeven, vervalt de garantie. De producten worden dan terug aan de klant gestuurd en de terugbetaling gaat niet plaatsvinden.

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Made with