Verzwaringsdeken kind

Een verzwaringsdeken voor een kind wordt door heel veel ouders maar ook professionals gebruikt. Kinderen hebben vaak te maken met slaapproblemen of problemen met prikkelverwerking. Deze problemen kunnen ontstaan als gevolg van bijvoorbeeld spannende situaties, een onduidelijke dagindeling of verdriet. Vaak kun je als ouder niet meer doen dan in aanwezigheid blijven bij je kind. Desondanks is een verzwaringsdeken voor een kind dé ideale oplossing die echt werkt bij slaapproblemen. Daar zijn van wij van SensoLife van overtuigd. Al onze producten zijn namelijk met zorg geproduceerd en steeds verbeterd door ervaring van onze klanten. Bovendien zijn onze verzwaringsdekens gemaakt van een zeer goede kwaliteit. Waarom je een verzwaringsdeken voor je kind moet kopen? Wij gaan je er op deze pagina alles over vertellen!

Waarom een verzwaarde deken voor een kind?

Een verzwaringsdeken voor een kind is dé oplossing voor slaapproblemen. De verzwaringsdeken voor je kind valt als het waren als een knuffel om je kind heen. De druk van de deken zorgt voor een ontspannend effect. Hierdoor kan het ervoor zorgen dat kinderen makkelijker verschillende prikkels kunnen verwerken en spanning kunnen verminderen na bijvoorbeeld een dag vol activiteiten. Wij van SensoLife luisteren graag naar de persoonlijke wensen en behoeftes van onze klanten. Het is op onze website daarom ook mogelijk om te kiezen uit een ruim aantal verschillende soorten verzwaringsdeken voor je kind. Zo kiezen jullie dé verzwaringsdeken die jullie wensen en behoeften het beste vervuld. Naast dat je kunt kiezen uit verschillende afmetingen, kleuren en stoffen is het natuurlijk ook belangrijk dat je kiest voor het juiste gewicht. In de meeste gevallen wordt er gebruikt gemaakt van 10% tot 25% van het lichaamsgewicht. Heb je advies nodig of wil je weten welke verzwaringsdeken voor je kind in jouw geval de juiste is? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder.

verzwaringsdeken kind ervaringen

Een verzwaringsdeken voor een kind met ADHD

Een verzwaringsdeken wordt vaak gebruikt voor een kind met ADHD. Het is een hulpmiddel voor prikkelverwerking om tot rust te komen. Niet alleen voor kinderen met ADHD, maar ook voor kinderen met autisme, het Syndroom van Down, sensorische integratiestoornissen, depressie, reisziekte of eetstoornissen worden verzwaringsdekens vaak gebruikt. Naast een verzwaringsdeken voor een kind met ADHD hebben wij van SensoLife ook nog andere hulpmiddelen bij prikkelverwerking, sensorische integratie of slaapproblemen. Zo hebben wij verzwaringsvesten, verzwaarde babyslaapzakken, verzwaringskussens en sensorisch en educatief speelgoed. Verzwaringsvesten en verzwaringskussens worden, net zoals een verzwaringsdeken voor een kind, vaak ingezet bij prikkelverwerking, slaapproblemen of concentratieproblemen. Ons sensorisch en educatief speelgoed is voornamelijk een hulpmiddel dat ondersteunt bij de ontwikkeling van je kind. Wij zijn dé website voor alle ondersteunende producten voor jouw kind. We doen er dan ook alles aan om zo’n kwalitatief mogelijke producten aan te bieden. We maken uitsluitend gebruik van gecertificeerde producten en werken nauw samen met SI- therapeuten. Heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een verzwaarde deken voor je kind met ADHD? Neem dan even contact met ons op, want we kijken graag samen met jou naar de beste oplossing.

Verzwaringsdeken voor een kind ervaringen

Als ouder zijnde wil je natuurlijk van een verzwaringsdeken voor je kind de ervaringen van anderen weten. De ervaringen van andere ouders zijn belangrijk tijdens het keuzeproces. De ervaringen van andere klanten die wij hebben mogen helpen zijn enorm positief! We hebben dan ook niet voor niets 4,4 van de 5 sterren gekregen op Trustpilot. De meeste klanten zijn enorm te spreken over de kwaliteit, prijs-kwaliteitverhouding en over de werking van onze producten. Naast dat wij voor kinderen producten aanbieden kunnen ook volwassenen gebruik maken van onze verzwaringsdekens. Onze verzwaringsdekens voor kinderen zijn niet alleen ontworpen voor onze individuele klanten, maar ook voor echte professionals. Zo worden onze producten ook gebruikt in scholen, therapeutische kamers, revalidatiewinkels en oefenruimtes. Het is dan ook mogelijk als bedrijf of groothandel bij ons te bestellen. Dat de verzwaringsdeken een positief effect op je kind heeft, is inmiddels wel duidelijk, wij hopen dat we jou ook hebben kunnen overtuigen zodat jij van het effect van onze producten kan profiteren. Wij zien je in ieder geval graag terug in onze webshop!

verzwaringsdeken

Een verzwaringsdeken voor je kind op maat

Wij vinden het erg belangrijk dat een verzwaringsdeken voor je kind past bij zijn of haar lichaamslengte, gewicht en afmetingen van het bed. Daarom is het mogelijk om jouw verzwaringsdeken op maat te laten maken. Daarnaast kan er altijd gekozen worden uit verschillende materialen, kleuren en motieven. Je kunt zelfs je eigen deken ontwerpen! Het enige dat jij hoeft te doen is bij het plaatsen van een bestelling de juiste afmeting, motief en kleur, vulling en het dekengewicht te kiezen. Heb je te maken met afwijkende afmetingen of heb je nog aanvullende persoonlijke wensen? Dan kun je altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. We zullen dan samen met jou kijken naar de mogelijkheden.

Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Made with