Bobby Steijns

22/03/2022
|
Bobby

Als medewerking en steun aan geweldige mensen die, net als SensoLife, graag willen helpen, stellen wij jou graag Bobby voor.

Bobby steunt met zijn werk jongeren met autisme. In dit artikel komt je meer te weten over het spectrum van zijn werk en hoe werken met hem je kinderen verder kan helpen.

Mijn naam is Bobby Steijns. Ik ben een 27-jarige begeleider/sportcoach van tieners met autisme. Mijn werkzaamheden voer ik uit middels het PGB (Persoons Gebonden Budget). Mijn interesses liggen voornamelijk binnen leren, ontwikkeling, psychologie en sport. Zo ben ik momenteel vier jaar actief als begeleider van tieners met autisme en heb ik twee zomers fulltime gewerkt in een zomerkamp voor mensen met een mogelijkheid. Dankzij mijn masteropleiding in Learning& Development in Organisations heb ik uitgebreid inzichten opgedaan in hoe mensen het beste leren. Hier heb ik niet alleen geleerd over de wijzen waarop, maar ook wat hier de ideale omstandigheden voor zijn. Tijdens mijn begeleiding en mijn tijd als trainer bij Anytime Fitness heb ik deze inzichten kunnen toepassen en verder kunnen uitbreiden met praktijkervaring. Al mijn ervaringen wil ik mee nemen wanneer ik in de toekomst een dagopvang begin voor tieners met autisme.

Dankzij mijn ervaring en interesses bied ik persoonlijke begeleiding aan, die ik aan kan vullen met een stukje sportcoaching. De meeste ervaring binnen sport heb ik met rennen, fietsen, zwemmen en fitness. Echter, afhankelijk van de interesses van jouw zoon of dochter kan ik mij verder gaan verdiepen in een andere sport. Binnen Midden- en Zuid-Limburg kom ik aan huis voor begeleiding of neem ik tieners mee om te gaan sporten. Zowel binnen huis als daarbuiten ga ik aan de slag met de interesses van je zoon of dochter. Wanneer er behoefte is om fitter te worden dan ga ik bijvoorbeeld met ze aan hun conditie werken. Per persoon en per keer bekijk ik in hoeverre dingen wel of niet bevallen, welke gedragingen of activiteiten ze baat bij kunnen hebben en wat beter vermeden kan worden.

Zelf ben ik niet voor 100 procent fan van behandelplannen, deze laten vaak niet genoeg ruimte voor het menselijke element. Hier mee bedoel ik dat wij allemaal betere- en slechtere dagen hebben en hier op ingespeeld dient te worden. Daarom check ik iedere keer in waar wij ons bevinden en ga ik van daar uit verder. Waar ik wel fan van ben is de inzet van interesses van jouw zoon of dochter. Hier mee wil ik ze extra motiveren en ook er voor zorgen dat ze nog kunnen genieten van dat stukje kind zijn, door vooral plezier te hebben.

Sinds mijn aanraking met autisme in het zomerkamp in Amerika is mij duidelijk geworden hoe een gebrek er niet alleen in Nederland, maar wereldwijd is aan begeleiding voor mensen met autisme. Uit mijn liefde voor het helpen van mensen en de blijkende aantrekkingskracht van mijn karakter voor deze mensen voel ik mij dankbaar dat ik er voor ze kan zijn. Middels het bieden van vriendschap, begrip, duidelijkheid, het bieden van een rolmodel, klankbord en iemand die helpt bij het bereiken van doelen of het ontwikkelen van vaardigheden bied ik mij graag beschikbaar.

Bij interesse kan je contact met mij opnemen via bobby.steijns@gmail.com Het is mogelijk om ervaringen met mijn werk op te vragen bij anderen. Mocht die behoefte er zijn dan kan ik je in contact brengen.

Mocht je je afvragen waarom dit bericht geplaatst wordt bij Sensolife. Dit is ontstaan door mijn waardering voor Sensolife. Net als mij willen zij helpen met het verbeteren van de kwaliteit van het leven van mensen. Daar door gaat hun missie mijn zeer ter harte. Verder kan ik achter hun staan dankzij de ervaringen met verzwaringsdekens binnen mijn omgeving. Zo gebruiken momenteel alle tieners die ik begeleid een verzwaringsdeken. Bij deze tieners heb ik verschillende positieve ontwikkelingen gezien. De ervaringen daar mee verschillen. Enkele ervaren diepere slaap, anderen hoeven minder vaak op te staan in de nacht en weer anderen melden minder last te hebben van nachtmerries. Op deze manier bundel ik mijn krachten samen met Sensolife om uw kind zo fijn mogelijk in zijn/haar vel te laten zitten!

Recent

Hoe kies ik het gewicht van de verzwaringsdeken?

De voordelen van een verzwaringsvest

Tips om snel in slaap te vallen

Verzwaringsdeken voor volwassenen als hulp bij dagelijkse uitdagingen

JollyHeap® Magnetische blokken in onderwijs

Op zoek naar een product?

Bekijk ons assortiment verzwaringsdekens,
verzwaarde hulpmiddelen & meer!

Naar winkeloverzicht

Veilig & gemakkelijk betalen

Made with