Beste Verzwaringsdekens

Scherp geprijsde verzwaringsdekens bij Sensolife

Merk je dat je problemen hebt met inslaap vallen? Of vind je het moeilijk om de hele nacht ongestoord door te kunnen slapen? Dit kan lijden tot overprikkeling, vermoeidheid en frustratie overdag. Wanner je ervaart dat je geen goede nachtrust hebt zijn de verzwaringsdekens van SensoLife dé oplossing! Lees meer over de werking van een verzwaringsdeken en welke nou de beste verzwaringsdekens zijn om te kopen.

Hoe werkt een verzwaringsdeken?

Het woord verklapt eigenlijk al de functie van een verzwaringsdeken. Het is namelijk een deken dat zwaarder is gemaakt dan een normaal deken, waardoor het deken meer op je lichaam drukt. In de eerste instantie klinkt dit misschien raar en onprettig, maar niks is minder waar. De beste verzwaringsdekens creëren een gevoel van lichamelijke ontspanning en veiligheid. Hierdoor kom je, wanneer je in bed ligt, meer tot rust en val je makkelijker in slaap. Als je lichaam nog vol zit met adrenaline en zich in de zogeheten stressstand bevindt, kom je moeilijker in slaap. Door een verzwaard deken ben je minder geneigd om te blijven bewegen in bed en zo sneller tot rust te komen. Omdat je hierdoor ook minder beweegt in je slaap, word je ’s nachts minder vaak wakker. Je zult merken dat je uitgerust wakker wordt en meer energie hebt overdag.

SensoLife verzwaringsdeken te koop

SensoLife biedt verzwaringsdekens aan in alle soorten en maten. Vanaf kinds af aan kun je slaapproblemen ervaren. Hiervoor kun je bij SensoLife terecht om een verzwaringsdeken voor kinderen te kopen. Om het juiste gewicht van een verzwaard deken te kunnen bepalen houden wij standaard tussen de 10% en 25% van jouw lichaamsgewicht aan. Dit geldt voor alle leeftijden. In sommige gevallen is het juist fijner om een íets lichter of juist zwaarder gewicht te kopen. SensoLife biedt allerlei hulpmiddelen aan op het gebied van een betere nachtrust. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in het aanbieden van verzwaarde slaap- en babyslaapzakken. Deze zijn bij ons verkrijgbaar al vanaf 0,5kg. Ook voor andere hulpmiddelen kun je terecht bij SensoLife terecht. Denk daarbij aan verzwaarde kussens, schoudergewichten en verzwaarde riemen.

Beste verzwaringsdeken

Om nou te kunnen bepalen welke beste koop verzwaringsdeken is, moet je rekening houden met een aantal factoren. Vraag jezelf af waarom je een verzwaringsdeken nodig hebt. Kom je slecht in slaap? Beweeg je veel in je slaap waardoor je vaak wakker wordt? Of slaap je niet vast door? Vervolgens kun je bepalen welk gewicht je nodig hebt. Als je veel beweegt in je slaap, is het aan te raden om te kiezen voor een verzwaringsdeken met een zwaarder gewicht. Wanneer je niet gewend bent om een zwaarder deken over je heen te slaan ’s nachts is misschien een iets lichtere variant de beste koop verzwaringsdeken voor jou.
Meer informatie of advies nodig?

Neem gerust contact met ons op!

Neem contact op
Made with